Як писати твори англійською

Як писати твори англійською

Укрінформ
Якщо Ви вже досягли певної майстерності в англійській і перед Вами поставлено завдання написати твір, то наші поради саме для Вас!

Майте запас у часі

Хороший твір не пишеться за 10 хвилин у поспіху, тож підготуйтесь так, щоб Вашу творчість не форсував дедлайн.

2. Просто сядьте і пишіть

В теорії це звучить просто, але для письмової роботи потрібна терплячість та витримка. Зберіть всю Вашу концентрацію та творіть!

3.  Випишіть тези

Для будь-якої роботи потрібен план. Ви маєте приблизно уявляти у голові, як буде виглядати Ваш твір у кінцевому варіанті, тож продумайте ретельно пункти плану!

4. Зробіть розгорнутий вступ

Вступ - це те, з чого Ваш твір почнуть читати, тому Вам потрібно зробити так, щоб він був максимально цікавим та захоплюючим! Розкажіть коротку історію, наведіть цікавий і несподіваний факт - і читач сам захоче читати продовження.

5. Розкрийте Ваші ідеї якомога більше

Порада очевидна, проте досі багато людей її не враховують. Коли Ви пишите твір, то спробуйте поглянути на нього зі сторони читача. Поставте собі питання, чи легко буде йому слідкувати за ходом Вашої думки, чи достатньо зрозуміло пояснені ідеї. Таким чином Ви зрозумієте, що саме ще має бути роз’яснено у творі.

6.Попрацюйте над висновком

Висновок має включати тезово всі ідеї, які були висвітлені у творі. Проте зверніть увагу, що ні в якому разі Вам не слід додавати якісь нові факти або думки у висновок, адже тоді порушиться логіка роботи.

Перечитайте Вашу роботу декілька раз, проте не будьте занадто критичними до себе! У Вас обов’язково все вийде!

Дотримуйтесь наших порад та вчіть англійську мову із задоволенням!

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-