Зеленський знову увів Федорова до складу РНБО та вивів звідти Рябікіна

Зеленський знову увів Федорова до складу РНБО та вивів звідти Рябікіна

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський підписав указ про зміни у складі Ради національної безпеки і оборони України, відповідно до якого вивів зі складу РНБО Павла Рябікіна, а також затвердив там Михайла Федорова, який відтепер обіймає посаду віцепрем'єр-міністра з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій – міністра цифрової трансформації.

Документ оприлюднений на сайті глави держави.

« 1) затвердити у персональному складі Ради національної безпеки і оборони України Федорова Михайла Альбертовича – віцепрем'єр-міністра України з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій – міністра цифрової трансформації України;

2) вивести зі складу Ради національної безпеки і оборони України П.Рябікіна», - йдеться в указі.

Читайте також: Президент увільнив Камишіна від виконання обов'язків радника

Документ набирає чинності з дня його опублікування.

Як повідомлялось, Зеленський 19 березня 2021 року увів до складу Ради нацбезпеки і оборони віцепрем’єр-міністра — міністра цифрової трансформації Михайла Федорова. 21 березня Верховна Рада призначила його на посаду віцепрем'єр-міністра з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій — міністра цифрової трансформації України. Напередодні парламент звільнив Федорова з посади віцепрем'єр-міністра – міністра цифрової трансформації.

Парламент 20 березня звільнив Павла Рябікіна з посади міністра з питань стратегічних галузей промисловості України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-