Ткаченко: Британія долучиться до цифровізації української спадщини та протидії пропаганді рф

Ткаченко: Британія долучиться до цифровізації української спадщини та протидії пропаганді рф

Укрінформ
Україна та Велика Британія співпрацюватимуть в галузі цифровізації культурної спадщини та протидії російській пропаганді у світі.

Про результати зустрічі з державним секретарем з питань культури, медіа та спорту Великої Британії Люсі Фрейзер повідомив міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко в Телеграмі, передає Укрінформ.

"Маємо з Британією багато спільних проєктів та планів – від співробітництва між нашими інституціями та колективами, цифровізації спадщини до протидії російській пропаганді в світі. І звичайно, вже короткострокові плани – це проведення Євробачення-2023", – написав він.

За словами Ткаченка, сторони обговорили питання щодо підтримки української культури, креативних індустрій, медіа, збереження української культурної спадщини в умовах війни.

Читайте також: Євробачення у Британії відбудеться під знаком української культури - Ткаченко

Водночас Ткаченко висловив вдячність колегам з Британії за всебічну підтримку з початку повномасштабної війни, а також та за проявлене лідерство. Також міністр повідомив, що запросив Фрейзер до України.

Як повідомляв Укрінформ, очільник МКІП Олександр Ткаченко обговорив з міністром культури та рівності Королівства Норвегія Анеттою Треттебергстуен питання цифровізації культури, підтримки медіа у боротьбі з російською пропагандою та збереження культурної спадщини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-