Світовий конгрес українців подякував волонтерам за їхню роботу та підтримку

Світовий конгрес українців подякував волонтерам за їхню роботу та підтримку

Укрінформ
Світовий конгрес українців (СКУ) у Міжнародний день волонтера подякував волонтерам за їхню турботу та підтримку, яка зігріває відважних захисників і захисниць України в цю непросту, переломну зиму.  

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті СКУ.

«Щороку 5 грудня ми відзначаємо особливий день для Світового конгресу українців, адже серце нашої організації – надзвичайні волонтери з усього світу, які вже 55 років борються за вільну Україну, а сьогодні невтомно працюють на перемогу українського народу», – йдеться в повідомленні. 

Зазначається, що волонтери заснували й очолюють Світовий конгрес українців, щороку вони реалізовують програми та проєкти в Комітетах і Радах, провадять адвокацію в урядах своїх країн та організовують масштабні заходи по всьому світу. 

У Конгресі нагадали, що з початком повномасштабної війни СКУ заснував кампанію Unite With Ukraine для забезпечення сил територіальної оборони ЗСУ усім необхідним, тож завдяки щедрим пожертвам і невтомній праці його волонтерів вже вдалося закупити та надіслати спорядження на десятки мільйонів доларів. 

«У Міжнародний день волонтера, ми дякуємо вам, дорогі наші світові волонтери. Ваша турбота та підтримка зігріває  відважних захисників і захисниць України в цю непросту, переломну, зиму. Усі разом  – ми потужна сила, яка здатна протистояти імперії зла та вести наш український народ до перемоги, відбудови та процвітання», – наголосили в СКУ.

Нагадаємо, СКУ передав для потреб парамедиків поліції Донецької області, що несуть службу на лінії фронту та в деокупованих містах, п’ять тактичних рюкзаків з усім необхідним для порятунку життя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-