На Донеччині ворожі обстріли пошкодили багатоповерхівки та дитсадок

На Донеччині ворожі обстріли пошкодили багатоповерхівки та дитсадок

Фото
Укрінформ
У Донецькій області внаслідок обстрілів загарбниками пошкоджені дитсадок, адмінбудівля та житлові будинки, у тому числі багатоповерхівки.

Про це у Телеграмі повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко, передає Укрінформ.

«На Волноваському напрямку росіяни впродовж доби обстрілювали Вугледар — пошкодили щонайменше 8 будинків, без жертв. На Донецькому напрямку під обстріли потрапили Курахове та Гостре — пошкоджено дитсадок, 4 багатоповерхівки та 7 приватних будинків», - зазначив очільник ОВА.

Він зазначив, що в Авдіївці протягом ночі були поодинокі влучання по старій та центральній частині, інформація про потерпілих не надходила.

Читайте також: росіяни за добу атакували сім областей, під постійними обстрілами - Донеччина і Херсонщина

Фото: Донецька ОВА

На Горлівському напрямку загарбники обстрілювали центр Бахмута, у місті пошкоджено адмінбудівлю, гуртожиток, житловий будинок та господарчі споруди. Ще два будинки пошкоджено у Костянтинівській громаді. Також обстріли зафіксовано на околицях Соледарської та Часовоярської громад. Минулося без жертв.

Поліцейські Донеччини збирають докази на місці російських атак / Фото: Головне управління Національної поліції в Донецькій області

Читайте також: росіяни зранку випустили майже 50 снарядів по Сумщині і Чернігівщині

За словами Кириленка, на Лисичанському напрямку зафіксовані численні обстріли Торського і Зарічного в Лиманській громаді. Наслідки встановлюються.

Як повідомлялося, Донецька область перебуває під постійними обстрілами російських військ, у регіоні проблеми з електро-, тепло-, водопостачанням.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-