Діаспора представила український стенд на різдвяному базарі в Таллінні

Діаспора представила український стенд на різдвяному базарі в Таллінні

Фото
Укрінформ
Конгрес українців Естонії та Союз українок Естонії за підтримки Посольства України представили український стенд на 17-му Міжнародному різдвяному базарі.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Естонській Республіці.

«Відвідувачі мали змогу скуштувати страви української кухні, а також придбати українські художні вироби, різдвяні сувеніри. Особливу зацікавленість викликали дитячі різдвяні вироби, виготовлені учнями українських недільних шкіл Таллінна і Кохтла-Ярве», – йдеться в дописі.

Кошти, зібрані під час Міжнародного різдвяного базару, у відкритті якого взяла участь посол України в Естонії Мар’яна Беца, будуть перераховані на благодійні цілі.

Посольство висловило щиру подяку Конгресу українців Естонії і його керівнику Вірі Коник за активну участь в організації українського стенда.

Окрему вдячність диппредставництво висловило голові Союзу українок Естонії Лілі Іванченко, українським рестораторам Мирославу Писаревському та Іннесі Соболь та іншим представникам української громади, які забезпечили роботу українського стенда.

Нагадаємо, на Площі Свободи в Таллінні з нагоди відзначення Дня захисників та захисниць України відбулась акція на підтримку Збройних Сил України, організована Конгресом українців Естонії за сприяння Посольства.

Фото: Embassy of Ukraine in the Republic of Estonia / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-