Львівський оборонний кластер передав нацгвардійцям 2000 бронежилетів

Львівський оборонний кластер передав нацгвардійцям 2000 бронежилетів

Фото
Укрінформ
Львівський оборонний кластер (ЛОК) передав нацгвардійцям 2000 бронежилетів.

Про це поінформувала пресслужба Нацгвардії України (НГУ), передає Укрінформ.

Львівський оборонний кластер передав для потреб військовослужбовців Національної гвардії України дві тисячі бронежилетів. Частина з них залишиться у військових частинах Львова, інші – передадуть для інших підрозділів Західного оперативно-територіального об’єднання Нацгвардії”, - уточнюється у повідомленні.

За словами голови правління ЛОК Максима Плєхова, наразі держава забезпечує близько 80% потреб Сил оборони у комплектації бронежилетами, а вони намагаються допомогти тим підрозділам, де потреби повністю ще не закриті.

Львівський оборонний кластер передав нацгвардійцям 2 тисячі бронежилетів / Фото: Національна Гвардія України

“Ці бронежилети – це стандартні, загальновійськові бронежилети четвертого класу захисту. Вони відповідають усім вимогам Міністерства оборони України. Якщо точніше про модель бронежилета – це так звані плитоноски. Їхнє основне завдання – це захист найважливіших внутрішніх органів, тильної й фронтальної “летальних зон”, - сказав він.

Читайте також: Моделі бронежилетів і шоломів для жінок надійдуть у військо після випробування - Резніков

Плєхов уточнив, що ці бронежилети є зручними і дозволяють залишитися військовослужбовцям мобільними та захистять і від осколків, і від куль.

Як повідомлялося, представники “Львівського оборонного кластера” доправили до Харкова тисячу бронежилетів та передали їх нацгвардійцям.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-