«Малюнок Герою»: дитячі картини передадуть командуванню Головного управління розвідки МО України

«Малюнок Герою»: дитячі картини передадуть командуванню Головного управління розвідки МО України

Укрінформ
29 листопада, 10:30 - пресконференція на тему: «Малюнок Герою»: дитячі картини передадуть командуванню Головного управління розвідки МО України».

Організатор: Міністерство оборони України; БФ «Ціль».

Спікери: Юліан Побурко – президент БФ «Ціль»; Світлана Тарабарова – співачка, зірковий амбасадор проєкту «Малюнок Герою»; Андрій Юсов - пресслужба Головного управління розвідки Міністерства оборони України; Костянтин Холодов - військовий капелан Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Коротко. Під час заходу командуванню Головного управління розвідки Міністерства оборони України передадуть колекцію з понад 1500 дитячих малюнків, зібраних в рамках загальнонаціонального проєкту подяки захисникам «Малюнок Герою». Проєкт проходить за підтримки Укрпошти.

Творчі доробки маленьких українців будуть направлені у військові частини, лікарні та підрозділи. Також  дитячі малюнки перетворять у NFT, щоб продати на криптобіржі. Кошти від продажу будуть направлені на реалізацію проєкту «Дитячий садочок майбутнього».

Формат заходу – офлайн (Зала 2).

Журналісти зможуть поставити питання офлайн (Зала 2).

Прохання до журналістів прибувати за пів години до заходу.

Акредитація представників ЗМІ та додаткова інформація за тел.: +380672491667, e-mail: roma@prbatteries.com  (Роман Мединський, CEO PR Batteries).

Акредитація триватиме до 10:00 29 листопада, для підтвердження необхідно вказати ім’я, прізвище, назву видання.

Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/c/UkrinformTV

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Підсумкові матеріали:

Українським героям передали на передову понад 1,5 тисячі дитячих малюнків

Благодійний фонд "Ціль" за підтримки співачки, зіркового амбасадора проєкту "Малюнок Герою" Світлани Тарабарової передав командуванню Головного управління розвідки Міністерства оборони України понад 1,5 тисячі дитячих малюнків. Церемонія передачі відбулася під час пресконференції в Укрінформі.

“Ідея проєкту зародилась ще в перші дні війни. Відправляли гуманітарну допомогу, однак неодноразово чули прохання військових передати разом з нею дитячі малюнки. У нас ідея в тому, що наступний етап — ми маємо зробити 500 NFT і зібрати кошти на ремонт дитячого садочка в Чернігівській області, який постраждав від російської агресії й на сьогоднішній день розбитий, розбомблений. Ідея в тому, що дитячі малюнки мають допомогти відбудувати дитячий садок для тих дітей, які не мають можливості в цей садок ходити”, - розповів президент БФ "Ціль" Юліан Побурко.

Зіркова амбасадорка проєкту "Малюнок Герою" Світлана Тарабарова переконана, що дитячі малюнки нагадують українським військовим заради кого вони воюють.

“Рада приєднатися до такої ініціативи, вона дуже потрібна, тому що це позитивна енергія. Нашим захисникам і захисницям інколи дуже важко, і ці малюнки нагадують, яка мотивація, заради кого вони ризикують своїм життям. А діти в цей же момент розуміють, в якій країні вони зростають і як саме треба любити і як треба дякувати”, - наголосила вона.

Представник Головного управління розвідки МО Андрій Юсов наголосив, що малюнки демонструють всьому світу, за що бореться Україна.

“Дуже важливо, щоб і ми завжди пам'ятали, і весь світ бачив, за що сьогодні бореться і воює Україна: за мирне майбутнє наших дітей, за нові покоління бореться вся Україна - хлопці на передовій, волонтери, журналісти і маленькі українці, які так само волонтерять і, зокрема, через папір і фарбу долучаються до великої української перемоги над темним світом рашизму”, - наголосив він.

Капелан ГУР МОУ Костянтин Холодов відзначив, що Україна перебуває у боротьбі, і будь-яка боротьба потребує осмислення, а допомагає цьому осмисленню якраз наявність дитячих образів в малюнках.

“У кожному наметі, в кожному бліндажі є дитячі малюнки, вони нагадують нашим воїнам, нашим лицярам про те, що ми боремось. Ми боремось за наших дітей, за тих, хто не може себе захистити, ми боремось за наше майбутнє. Діти — це те, що залишиться після нас”, - підкреслив капелан.

Як повідомлялось, кілька десятків дитячих малюнків передадуть з Рівного українським військовим на передову. Їх намалювали учні місцевої недільної школи, а також діти, які прибули з місць, де точаться бої.

Відео:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-