росія готова до переговорів, але не про «приєднані» території - путін

росія готова до переговорів, але не про «приєднані» території - путін

Укрінформ
росія готова до мирних переговорів з Україною, однак їх предметом не буде "приєднання" до рф захоплених раніше територій.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це заявив президент рф володимир путін під час свого виступу у п’ятницю у кремлі під час церемонії підписання "договорів" про так зване "входження" захоплених російськими військами територій України до складу рф.

"Ми закликаємо київський режим негайно припинити війну, усі бойові дії, ту війну, яку він розв’язав ще у 2014 році, і повернутися за стіл переговорів. Ми до цього готові. Про це не раз було сказано. Але вибір народів у Донецьку, Луганську, Запоріжжя та Херсоні обговорювати не будемо. Він зроблений, росія його не зрадить", - сказав путін.

За словами очільника держави-агресора, влада України має ставитися до цього "волевиявлення" з повагою – "тільки таким може бути шлях до миру".

Читайте також: Фейковий «референдум» координувала адміністрація путіна - розвідка

Також путін заявив, що росія буде захищати свою землю "усіма наявними у нас силами та засобами".

Як повідомляв Укрінформ, росія інсценувала 23-27 вересня на окупованій території Луганської, Донецької, Херсонської й Запорізької областей шоу під назвою "референдум" щодо приєднання цих територій до росії.

Лідери західних країн уже заявили, що будь-які російські фіктивні "референдуми" в Україні будуть нелегітимними.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-