Німецький оператор Open Grid Europe передав в Україну три автомобілі

Німецький оператор Open Grid Europe передав в Україну три автомобілі

Фото
Укрінформ
Оператор ГТС Німеччини Open Grid Europe передав в Україну два автомобілі Volkswagen Transporter і один Man Nutzfahrzeuge, які направили на потреби військових адміністрацій.

Про це повідомляє пресслужба Оператора ГТС України, передає Укрінформ.

Зазначається, що ОГТСУ звернувся до OGE з пропозицією допомогти українському народу, і німецький оператор відгукнувся на звернення.

Man Nutzfahrzeuge і Volkswagen Transporter вже відправились у користування Бахмутської ОВА, ще один Volkswagen Transporter – до Харківської ОВА для виконання місій гуманітарного значення.

Читайте також: Україна отримала від США $1,3 мільярда у межах пакета фінансування держбюджету

«Нам вдалося зосередити свою увагу не лише на виробничих проблемах, а й на співпраці та ефективному залученні наших міжнародних партнерів у незвичному для нас форматі. Нам було приємно, що на звернення наші партнери так швидко відгукнулися й надали те, що так необхідно зараз Україні», - зазначили в ОГТСУ.

Також зазначається, що від початку повномасштабного російського вторгнення Оператор ГТС України передав 276 одиниць автомобільної техніки з власного автопарку на потреби армії.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-