Проєкт нового літака «Мрія» обговорили з мільярдером Бренсоном

Проєкт нового літака «Мрія» обговорили з мільярдером Бренсоном

Фото
Укрінформ
Під час візиту в Україну засновника компанії Virgin Galactic та мільярдера Річарда Бренсона з ним обговорили проєкт будівництва нового літака "Мрія".

Про це повідомив лідер парламентської фракції “Слуга народу” Давид Арахамія.

“Наш Ан-225 «Мрія» - світова легенда й один із символів України. Це єдиний у своєму роді літак, який встановив 240 світових рекордів. російські окупанти можуть знищити що завгодно, але Мрію – ніколи. Тому ми вже зараз опрацьовуємо проєкт будівництва нового літака, який після війни поставить ще багато рекордів. Але - будучи вже оновленим, на базі сучасного, цифрового обладнання, що дозволить «Мрії» стати ще сильнішою”, - йдеться у дописі політика.

“Це питання, а також наші перспективи співпраці в космічній сфері сьогодні обговорювали з Річардом Бренсоном”, - додав лідер-фракції “Слуга народу”.

За словами Арахамії, бізнесмен висловив готовність допомагати всім, чим зможе.

Читайте також: Мільярдер Бренсон відвідав аеродром у Гостомелі та зацікавився його відновленням

Як повідомлялося, 27 лютого на аеродромі «Антонов» у Гостомелі під Києвом російські війська знищили флагман української авіації – Ан-225 «Мрія», на рахунку якого - рекорди з перевезення максимального комерційного вантажу та найдовшого і найважчого в історії авіації моновантажу.

Фото: Давид Арахамія, Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-