Тренерка Середи і Болюха розповіла, чого не вистачило хлопцям для здобуття медалей

Тренерка Середи і Болюха розповіла, чого не вистачило хлопцям для здобуття медалей

Укрінформ
Стрибуни у воду посіли 4 сходинку на чемпіонат світу в парному синхронному стрибку.

Тренерка стрибунів у воду Олексія Середи і Кірілла Болюха Тамара Токмачова поділилася враженнями від виступу своїх підопічних на чемпіонаті світу з водних видів спорту в Будапешті, повідомляє федерація зі стрибків у воду, передає Укрінформ.

«Увесь тренерський штаб задоволений виступом Олексія та Кірілла. Не дивлячись на свій юніорський вік, вони змагалися на рівних з медалістами Олімпійських ігор. Програма як для Олексія, так і для Кірілла нова, у нас не вийшов стрибок з дуже високим коефіцієнтом складності  - це чотири з половиною оберти вперед, вони не змогли впоратися з індивідуальним виконанням і , звісно, якщо б виконали добре (як на тренуваннях) – були б з медаллю», - сказала Токмачова.

Вона також розповіла, які плани на майбутнє відносно дуету хлопців.

«У наших планах після завершення літнього сезону ще ускладнювати програму і вже на змагання, де будуть розігруватися наступного року олімпійські ліцензії, ми підемо ще з одним складним стрибком, і будемо вже на рівних змагатися з тими парами, які є олімпійськими чемпіонами різних років. Тому перспектива є і ця пара буде готуватися на Олімпійські ігри-2024», - пояснила Токмачова.

Читайте також: Українські стрибуни у воду розпочали виступ на чемпіонаті світу в Угорщині

Як повідомляв Укрінформ, на рахунку збірної України 8 медалей на чемпіонаті світу з водних видів спорту в Будапешті. 7 нагород(2 «золоті», 5 «срібних») здобули синхроністки і «бронзу» - Михайло Романчук.

Фото: прес-служба федерації

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-