Кім розповів про новий навчальний рік у громадах Миколаївщини

Кім розповів про новий навчальний рік у громадах Миколаївщини

Укрінформ
Громади Миколаївщини готуються розпочати 1 вересня новий навчальний рік у школах та вищих навчальних закладах в режимі офлайн, наразі вирішуються питання безпеки.

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Віталій Кім повідомив на брифінгу в ОВА, передає кореспондент Укрінформу.

“Ми робимо все можливе, щоб освітній процес розпочався в режимі офлайн 1 вересня. Але головна увага нині приділяється питанням безпеки. Зокрема, перевіряється кожен навчальний заклад та прилеглі території на наявність вибухонебезпечних предметів, налагоджується якісна система оповіщення, шляхи евакуації тощо”, - сказав Кім.

Також, за його словами, кожен заклад повинен мати якісне укриття, якщо його не вистачатиме всім, то навчання може проведитися в кілька змін. Також створюються запаси води, медикаментів, будуть проведені тренування щодо евакуації в разі сигналу небезпеки.

Читайте також: На Харківщині виші та школи готуються до дистанційної форми навчання

"Спеціальна комісія напередодні навчального року перевірятиме кожен заклад і складатиме так званий паспорт безпеки", - наголосив голова ОВА.

Як повідомлялося, голова обласної військової адміністрації Віталій Кім заявив, що нині на Миколаївщині ситуація ще небезпечніша, ніж три тижні тому, бо обстрілів рф стало в рази більше.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-