Британія розширила санкції проти рф, у списку - друга найбагатша людина в країні та родичка путіна

Британія розширила санкції проти рф, у списку - друга найбагатша людина в країні та родичка путіна

Укрінформ
Уряд Великої Британії 29 червня оголосив про нові обмежувальні заходи щодо росії через її вторгнення в Україну.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у пресрелізі уряду Британії. 

Серед тих, хто потрапив під нові британські санкції є володимир потанін – друга найбагатша людина росії та власник великого конгломерату «Інтеррос». потанін продовжує накопичувати своє багатство та підтримувати режим путіна в період після вторгнення росії в Україну.

У санкційний список також потрапила двоюрідна племінниця путіна анна цивілева, яка очолює вуглевидобувну компанію Kolmar Group AG.

Читайте також: Санкції проти рф: в Україні підготували ще понад 1000 «кандидатів»

Уряд Великої Британії запроваджує нові обмежувальні заходи, які не дозволять росіянам отримати доступ до трастових послуг у Британії.

Нові санкції запроваджені й на групу російських фізичний і юридичних осіб за їхню участь у репресіях цивільного населення та підтримці режиму Асада в Сирії.

«Поки путін продовжує свою огидну атаку на Україну, ми будемо використовувати санкції, щоб послабити російську військову машину. Сьогоднішні санкції показують, що ніхто не стане винятком, включаючи найближче оточення путіна», - зазначив речник уряду.

Читайте також: Група Макфола – Єрмака презентувала Дорожню карту санкцій проти рф

Як повідомлялося, 28 червня Міністерство фінансів США разом із Держдепартаментом та іншими урядовими установами оголосили про запровадження санкцій проти фізичних осіб та організацій у російській федерації, а також ввели заборону на імпорт російського золота.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-