Україна має посилити санкційний тиск на агресора та його поплічників — Шмигаль

Україна має посилити санкційний тиск на агресора та його поплічників — Шмигаль

Укрінформ
Санкції, що накладаються на фізичних і юридичних осіб, які вчиняють злочини проти України та українців, мають бути ефективними та невідворотними.

Як написав Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль у Телеграмі, про це він сказав на нараді з представниками інших гілок влади.

«Санкції, що накладаються на фізичних і юридичних осіб, які вчиняють злочини проти України та українців, мають бути ефективними та невідворотними. Наголосив на цьому під час наради з представниками Апарату РНБО, Офісу Президента, Мін'юсту, Мінекономіки, МЗС, Мінреінтеграції та інших», - зазначив Шмигаль.

За його словами, присутні скоординували позиції всіх державних органів, що займаються санкційною політикою. Обговорили комплекс заходів, який має консолідувати всі напрацювання та вже найближчим часом посилити санкційний тиск з боку нашої держави на агресора та його поплічників.

Читайте також: Близько 50% рекомендацій групи «Макфола – Єрмака» враховані у санкціях проти росії - ОП

Як повідомлялося, 24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України – повномасштабне вторгнення. російські загарбники обстрілюють та бомбардують мирні міста й села України, катують і вбивають мирне населення. Сили оборони України чинять запеклий опір російським загарбникам.

Фото: КМУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-