Завершилося навчання в українській школі для вимушених переселенців в Анкарі

Завершилося навчання в українській школі для вимушених переселенців в Анкарі

Фото
Укрінформ
Учні української школи для вимушених переселенців в Анкарі завершили навчання, відвідавши в останній день Народну бібліотеку з екскурсією, організованою Посольством України в Туреччині.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила Українська спілка в Анкарі.

«‍Ці три місяці пролетіли швидко, але з користю для дітей. Сподіваємося, що спілкування з однолітками, креативні уроки від наших вчителів-волонтерів та цікаві екскурсії містом зробили свій посильний внесок у подоланні травматичних наслідків війни», – йдеться в дописі.

Українська спілка в Анкарі насамперед висловила щиру подяку організаторці й очільниці школи та невтомному волонтеру спілки Валентині Хорунжій, яка в короткий строк і «з нуля» змогла реалізувати проєкт від ідеї до завершення.

Також велика подяка висловлюється вчителям: Катерині Ердоган, Вікторії Башер, Катерині Копотіловій, Анні Полат, Неллі Білій, Варварі Маслобоєвій, Юліані Буряк, Наталії Желтухіній, Світлані Урум, Наталії Семеняці, Анні Челіккол, Наталії Челе, Сніжані Караоглу.

За особливий вчительський ентузіазм і волонтерську працю відзначено урецького друга Еврена Генча і бразильського волонтера Філіпа Алмейда.

За підтримку школи Українська спілка в Анкарі подякувала Посольству України в Туреччині та особисто пану Послу Василю Боднару та дружині Катерині, ASTEM Foundation, Qırım Milly Varlıq Fondu/Фонду національного Добробуту Криму, Evkaf Foundation.

Особлива подяка висловлена Муніципалітету Анкари та дитячому центру, який відкрив свої двері для навчання наших дітей.

Нагадаємо, представниці української громади міста Ізмір, що на заході Туреччини, сплели гачком Державний прапор України, а також запросили українок та їхніх дітей на заняття з розпису.

24 лютого росія оголосила про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Ukrayna Derneği - Ankara / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-