На Донеччині поліція запустила чат-бот для розшуку зниклих безвісти

На Донеччині поліція запустила чат-бот для розшуку зниклих безвісти

Укрінформ
Поліція Донецької області запустила бот «Розшук осіб, зниклих безвісти», завдяки ньому збиратимуть інформацію щодо загиблих та зниклих людей у регіоні.

Про це в Телеграмі повідомила пресслужба Маріупольської міської ради, передає Укрінформ.

«Нацполіція Донецької області запускає бот «Розшук осіб, зниклих безвісти». Основна функція застосунку – збір та пошук інформації щодо загиблих та безвісти зниклих осіб на території регіону», - йдеться у повідомленні.

Розробкою чат-боту @FindPeopleUAbot займалося Управління карного розшуку ГУНП в Донецькій області за допомоги Департаменту кіберполіції.

Користувачі боту мають змогу в режимі онлайн долучатися до процесу пошуку осіб категорій «розшукувані» та «загиблі».

У застосунку можна: отримати інформацію щодо перебування особи в розшуку та дізнатися її можливе місце перебування, якщо така інформація була долучена; надати наявну інформацію щодо розшукуваної особи; подати заяву щодо оголошення безвісти зниклої особи в розшук.

Поліцейські-адміністратори боту перебуватимуть на зв’язку в режимі 24/7.

В умовах воєнного часу цей спрощений сервіс забезпечує прямий зв’язок із поліцією області, не зважаючи на якій території перебуває особа. Також захищає від можливого втручання шахраїв, адже для реєстрації необхідне авторизування за допомогою свого номеру мобільного телефону.

Як повідомляв Укрінформ, згідно з оприлюдненою інфографікою, від початку повномасштабного вторгнення на Донеччині від російської агресії загинули 508 мирних мешканців, поранено 1 307 осіб.

Наразі неможливо встановити точну кількість жертв та зниклих безвісти у Маріуполі та Волновасі.

Читайте також: Щодня - сотні заявок: Федоров розповів про результати роботи чат-боту «єВорог»

Як повідомлялося, російські війська намагаються встановити повний контроль над Луганською і Донецькою областями, однак на сьогодні цієї мети не досягнуто.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-