У центрі столиці завершують спорудження Меморіалу загиблим на сході киянам

У центрі столиці завершують спорудження Меморіалу загиблим на сході киянам

Відео
Укрінформ
Спорудження Меморіалу пам’яті загиблим киянам – захисникам України на вулиці Михайла Грушевського у столиці знаходиться на фінальній стадії.

Як передає Укрінформ, про це заявив Київський міський голова Віталій Кличко у себе на сторінці у Фейсбуці.

"В столиці вже на фінальній стадії спорудження Меморіалу пам’яті загиблим киянам – захисникам України. Меморіал, капсулу в будівництво якого заклали рік тому, ми зводимо на розі вулиці Михайла Грушевського та Петрівської алеї", - зазначив Кличко.

Читайте також: У Києві планують провести громадські слухання щодо українського проєкту меморіалізації Бабиного Яру

За його словами, наразі завершують роботи з монтування композиції. Кличко розповів, що вона буде з граніту та металу. Сходи до скульптурної композиції вже спорудили. Фахівці виконують мощення основного майданчика гранітними плитами, викладають тротуарну плитку. Також облаштували освітлення, полив, замінили комунікації під об’єктом.

Крім цього, розпочато роботи з благоустрою території.

"Столична влада втілює проєкт зі спорудження Меморіалу пам’яті загиблим киянам – захисникам, бо наш спільний обов’язок – віддати шану і увіковічити пам’ять про наших героїв. - Тих, хто поклав життя за свободу і незалежність України", - наголосив Кличко.

Як повідомлялося, у серпні 2020 року у столиці заклали капсулу на місці спорудження Меморіалу пам’яті загиблим киянам - учасникам антитерористичної операції.

Фото: КМДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-