Під Києвом до кінця року зведуть дитсадок

Під Києвом до кінця року зведуть дитсадок

Велике будівництво
Укрінформ
У селі Лебедівці Вишгородського району Київської області за програмою Президента Володимира Зеленеського "Велике будівництво" до кінця 2021 року збудують дитячий садок.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Київської обласної державної адміністрації.

Зазначається, що поки садку в селі нема, батькам доводиться возити дітей до Вишгорода та Києва. «У Лебедівці проживає 80 дітей. І відсутність дитсадка на території села є серйозною проблемою. Зараз виправляємо ситуацію. Підходяще приміщення для облаштування закладу вже знайшли. Зараз його реконструюємо в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». До кінця цього року будівельно-монтажні роботи плануємо завершити», — розповів голова Київської ОДА Василь Володін.

Будівельна готовність об’єкта складає 51%. Минулого року провели демонтажні роботи, влаштували котлован під фундамент прибудови та встановили вікна та двері. А цьогоріч працюють над зовнішнім і внутрішнім оздобленням будівлі, влаштуванням покрівлі та інженерних мереж та благоустроєм території.

Довгоочікуваний дитсадок з’явиться в одній із громад Київщини завдяки «Великому будівництву»/ Фото: КОДА

Загальна вартість реалізації проєкту становить 23,6 млн грн.

Як повідомляв Укрінформ, нещодавно заступник керівника Офісу Президента, координатор програми «Велике будівництво» Кирило Тимошенко розповів про плани цього року відкрити близько 100 шкіл і 67 дитячих садків по всій Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-