На «скляному» мості у столиці пошкодили інформаційні стенди

На «скляному» мості у столиці пошкодили інформаційні стенди

Фото, відео
Укрінформ
У Києві на пішохідно-велосипедному мосту, що з’єднує парк «Володимирська гірка» з Аркою дружби народів, пошкодили два інформаційно-макетні скла.

Про це повідомляє Укрінформ із посилання на пресслужбу КМДА.

"Сьогодні зранку під час щоденних робіт із санітарного утримання пішохідно-велосипедного мосту через Володимирський узвіз працівники КП «Київавтошляхміст» виявили два пошкоджених інформаційно-макетних скла, на яких розміщена інформація про технічні характеристики скла", – йдеться у повідомленні.

У КМДА наголосили, що йдеться саме про інформаційно-макетне скло, а не про скло на мостовому полотні. Тобто пошкоджене скло має виключно інформативний зміст і не є конструктивними частинами мосту.

Зазначається, що комунальне підприємство «Київавтошляхміст» звернулося у поліцію для розслідування інциденту. Наразі на місці працює слідчо-оперативна група. "Вандала зафіксували камери відеоспостереження, встановлені на мосту. Відео передали правоохоронцям", – додали у пресслужбі КМДА, підкресливши, що винуватцеві краще самому з’явитися до правоохоронних органів і сплатити штраф.

Читайте також: На чоловіка, який пошкодив клумби на Алеї Героїв Небесної Сотні, склали два протоколи

Як повідомлялося, пішохідно-велосипедний міст, що з’єднує парк "Володимирська гірка" з Аркою дружби народів, було відкрито 25 травня 2019 року до Дня Києва. Довжина мостового переходу - майже 212 метрів, виконаний він із бетону і скла.

Фото: kyivcity.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-