Пожежники загасили вогонь у пабі на столичному Хрещатику

Пожежники загасили вогонь у пабі на столичному Хрещатику

Відео
Укрінформ
В центрі столиці, на Хрещатику, в закладі громадського харчування вогнеборці ліквідували пожежу, що виникла через несправність електропроводки.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій.

За інформацією ДСНС, 22 липня об 11:05 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Києві надійшло повідомлення про пожежу на вул. Хрещатик, 15/4, що у Шевченківському районі столиці. На місце події були направлені рятувальники із найближчих пожежно-рятувальних підрозділів.

“По прибуттю, вогнеборці встановили, що пожежа виникла у 6-поверховому житловому будинку на цокольному поверсі в закладі громадського харчування. На кухні закладу сталося загоряння електропроводки. Персонал та відвідувачі закладу вийшли з приміщення до прибуття рятувальників, загрози їх життю та здоров'ю не було. Бійці відразу ж приступили до гасіння пожежі”, - йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Яготині на Київщині горіла п'ятиповерхівка, двоє загиблих

Об 11:33 займання локалізували на площі 10 кв.м та об 11:41 – ліквідували.

До ліквідаці пожежі залучили 4 одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, а також 15 чоловік особового складу.

Причина займання встановлюється.

Жертв та постраждалих немає.

Як повідомляв Укрінформ, 19 липня у Києві ліквідували масштабну пожежу на території транспортної компанії у складській будівлі.

Фото, відео: Сегодня

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-