Центр Києва у неділю перекриють через Міжнародний Євро марафон

Центр Києва у неділю перекриють через Міжнародний Євро марафон

Карта
Укрінформ
У неділю в центрі столиці із 08:00 до 15:30 заборонять рух транспорту за маршрутом проведення V Міжнародного Євро марафону.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на офіційний канал КМДА у Телеграмі.

«Марафон відбудеться за маршрутом: вул. Саксаганського, 2/34 (автомобільно-паркувальний майданчик перед касами Палацу Спорту, Північний вихід з НСК «Олімпійський») – рух вул. Саксаганського у напрямку площі Перемоги – з площі Перемоги – проспектом Перемоги (тільки непарна сторона) до перехрестя з вул. Академіка Янгеля, на перехресті просп. Перемоги з вул. Академіка Янгеля – розворот у зворотному напрямку проспектом Перемоги – з площі Перемоги – вулицею Саксаганського – вул. Саксаганського, 2/34 (автомобільно-паркувальний майданчик перед касами Палацу Спорту)», - йдеться у повідомленні.

Патрульна поліція Києва закликає водіїв планувати маршрути з урахуванням обмеження руху автомобілів на таких вулицях: Еспланадна, Рогнідинська, Шота Руставелі, Саксаганського, Велика Васильківська, Фізкультури, Антоновича, Жилянська, Льва Толстого, Володимирська, Тарасівська, Паньківська, Симона Петлюри, Бульварно-Кудрявська, Шолуденка, Академіка Янгеля, Смоленська, Олекси Тихого, Гарматна. Також на площі Льва Толстого, з'їзді з Шулявського мосту, проспекті Перемоги та Повітрофлотському.

Читайте також: На мосту Метро цими вихідними обмежать рух

Змінить роботу низка маршрутів громадського транспорту. А саме: тролейбуси маршрутів №3, 5, 7, 8, 9, 12, 14, 17, 40 та автобуси маршрутів № 2, 5, 20, 69, 118.

Як повідомляв Укрінформ, 25 квітня у Києві відбудеться легкоатлетичний пробіг V Міжнародний Kyiv Euro Marathon.

Читайте також: На площі Перемоги облаштують велодоріжки

Євро марафон – міжнародні змагання, що внесені в Єдиний календарний план фізкультурно-оздоровчих заходів України, які в умовах протиепідемічних обмежень дозволяється проводити без глядачів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-