Вісім поїздів затримується через крадіжку кабелю на станції «Дарниця»

Вісім поїздів затримується через крадіжку кабелю на станції «Дарниця»

Укрінформ
Через крадіжку кабелю поїзди, які проходять станцію «Дарниця» у Києві, курсують із відставанням на 1-1,5 години.

Як передає Укрінформ, про це повідомив директор філії «Пасажирська компанія» АТ «Укрзалізниця» Олександр Перцовський у Фейсбуці.

«З ранкового неприємного - поїзди (далекого слідування та приміські), які проходять ст. Дарниця набирають 1-1,5 години відставання. Через крадіжку кабеля - закритий сигнал світлофора, йдуть відновлювальні роботи. Передовсім - безпека, тож рух уповільнено. Потяги далекого слідування, за можливістю, наздоганятимуть затримку», - написав він.

За словами Перцовського, відновлення руху прогнозується впродовж двох годин.

Він також додав, що вагони Hyundai підняті після сходження з рейок у Дніпропетровській області, прямують до депо свого базування для ретельної діагностики та початку відновлення.

Пресслужба АТ "Укрзалізниця" в своєму Телеграмі опублікувала перелік поїздів, рух яких затримується. Наразі затримано поїзди: №150 Ходорів — Полтава (+1.02); №1/2 Ходорів — Костянтинівка (+0.52); №137 Сватове — Хмельницький (+ 1.04); №19/20 Попасна — Київ (очікується на + 0.20); №712 Київ — Костянтинівка (з Києва +0.20). Також затримується рух приміських поїздів: №6902 Київ — Ніжин (+ 0.52); №6804 Київ — Яготиy (+ 0.53); №6901 Ніжин — Київ (+ 1.13).

Читайте також: До усунення наслідків аварії потягу ІнтерСіті залучили 130 осіб

Як повідомлялося, у Дніпропетровській області 29 березня з рейок зійшли 6 вагонів поїзда №732 Київ – Запоріжжя. Аварія сталася за 50 кілометрів до кінцевої станції – Запоріжжя. Під час інциденту у вагонах поїзда перебували 88 пасажирів. Ніхто не постраждав.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-