У Києві відновили постачання тепла до 133 будинків

У Києві відновили постачання тепла до 133 будинків

Укрінформ
Аварійна бригада Київтеплоенерго завершила ремонт тепломережі на вулиці Рибальській та відновила постачання тепла до 133 будинків.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київтеплоенерго.

«Вчора о 20:50 аварійна бригада Київтеплоенерго завершила ремонт пошкодженої тепломережі на вулиці Рибальській, 13. Одразу розпочалося заповнення системи теплоносієм. Близько опівночі система була заповнена і теплопостачання було відновлено до усіх 133 навколишніх будинків», - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Виробники теплової енергії ставлять під загрозу опалювальний сезон у 15 регіонах – Нафтогаз

У Київтеплоенерго нагадали, що пошкодження магістрального трубопроводу з витоком теплоносія на вулиці Рибальській сталося 28 березня о 13:50. Пошкоджений трубопровід був введений в експлуатацію у 1974 році.

На сьогодні 80% теплових мереж у Києві вичерпали свій нормативний термін експлуатації і потребують заміни. За останні два роки Київтеплоенерго замінило 270 км зношених тепломереж на нові попередньо ізольовані, сказано в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, 28 березня у Києві через пошкодження тепломережі на вулиці Рибальській залишилися без теплопостачання 133 будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-