У Києві водій на смерть збив жінку на переході, поліція шукає свідків

У Києві водій на смерть збив жінку на переході, поліція шукає свідків

Укрінформ
Столичні поліцейські встановлюють обставини смертельної дорожньо-транспортної пригоди у Дніпровському районі, внаслідок якої була смертельно травмована жінка-пішохід. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

“На спецлінію 102 надійшло повідомлення про автопригоду на вулиці Братиславській. За вказаною адресою виїхали слідчо-оперативна група столичного главку з розслідування ДТП та лікарі. Попередньо правоохоронці встановили, що водій невстановленого транспортного засобу скоїв наїзд на жінку, яка переходила проїжджу частину на нерегульованому пішохідному переході, та поїхав у невідомому напрямку. Потерпілу у тяжкому стані госпіталізували у лікарню, де вона згодом померла”, - йдеться у повідомленні.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Читайте також: На столичному проспекті Гузара мотоцикл збив пішохода, троє загиблих

Санкція статті передбачає позбавлення волі від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Зусилля правоохоронців спрямовані на встановлення обставин ДТП.

Поліцейські звертаються до можливих свідків події, якщо хтось має будь-яку інформацію з цього приводу, повідомити за номером 102.

Читайте також: ДТП у центрі Харкова: захист оскаржує арешт водія та суму застави

Як повідомляв Укрінформ, водіїв Львова просять поділитися записами з відеореєстраторів, щоби встановити обставини смертельної ДТП, що сталася 21 березня, в якій від удару кришки каналізаційного люка загинув десятирічний хлопчик.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-