Киянину, який ударив журналістку під час прямого ефіру, оголосили підозру

Киянину, який ударив журналістку під час прямого ефіру, оголосили підозру

Укрінформ
Поліція повідомила про підозру мешканцеві Києва, який ударив журналістку під час прямого ефіру.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Національну поліцію.

Як зазначається, інцидент стався у грудні минулого року біля станції метро «Видубичі» в Києві. Тоді невідомий ударив журналістку одного з телеканалів і втік із місця пригоди.

Після проведення першочергових слідчих дій правоохоронці встановили обставини події.

«Фігуранту не сподобалося, що журналісти знімали сюжет. Він підійшов до дівчини, почав конфлікт і штовханину. На пояснення представниці телеканалу щодо проведення зйомки чоловік не реагував, вдарив потерпілу в обличчя та втік. Згідно з висновком проведеної судово-медичної експертизи, у журналістки легкі тілесні ушкодження», - повідомили у поліції.

Правоохоронці встановили особу правопорушника. Ним виявився раніше не судимий киянин 1960 року народження.

Читайте також: В Одесі напали на журналістів, які знімали сюжет про безакцизний продаж сигарет

У рамках досудового розслідування під процесуальним керівництвом Голосіївської окружної прокуратури міста Києва кримінальне провадження перекваліфіковано із перешкоджання законній професійній діяльності журналістів на погрозу або насильство щодо журналіста (ч. 2 ст. 345-1 Кримінального кодексу України).

«Сьогодні чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Йому загрожує обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк», - наголосили у Нацполіції.

Читайте також: У Запоріжжі напали на журналістів, які знімали сюжет про порушення карантину на ринку

Як повідомлялось, у грудні минулого року до поліції надійшло повідомлення від журналістки одного із телеканалів про те, що біля станції метро «Видубичі» під час зйомки сюжету в прямому ефірі її вдарив невідомий.

Правоохоронці провели невідкладні слідчі дії, опитали потерпілу та свідків. Також оперативники проаналізували відео журналістів, яке зафіксувало правопорушника.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-