Влада Києва поки не каже, коли закінчаться весняні канікули у школах

Влада Києва поки не каже, коли закінчаться весняні канікули у школах

Укрінформ
Із 18 березня учні 5–11 класів підуть на весняні канікули, а заклади професійно-технічної освіти та школи будуть навчатися дистанційно. Дитсадки та початкова школа поки працюватимуть у звичному режимі.

Як передає Укрінформ, про це заявив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський, повідомляє Офіційний портал Києва.

«Враховуючи складну епідеміологічну ситуацію в місті, ми вимушені відправити старших школярів на весняні канікули вже з цього четверга. Молодша школа піде відпочивати, як і планувалось – із 22 березня. Як школярі навчатимуться далі та коли повернуться за парти, повідомимо пізніше. Наразі найважливішим залишається здоров’я наших дітей», – зазначив Мондриївський.

Читайте також: Кличко просить посилити «помаранчевий» карантин, щоб у Києві не було «другого Буковеля»

За його словами, заклади позашкілля столиці (гуртки) під час канікул продовжать свою роботу в дистанційному форматі. Водночас дитячо-юнацькі спортивні школи (ДЮСШ) буде дозволено відвідувати винятково за умов дотримання всіх протиепідемічних вимог.

«В усіх закладах освіти Києва, що продовжать працювати у звичному режимі, мають посилити дезінфекційні та протиепідемічні заходи. Окрім того, у приміщеннях гуртожитків закладів професійної, фахової передвищої та вищої освіти мають посилити санітарно-дезінфекційний режим», – сказав Мондриївський.

Як повідомляв Укрінформ, ​​за минулу добу кількість киян, які захворіли на COVID-19, збільшилася на 1121 особу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-