П’яна ДТП із двома жертвами: суд арештував водія Toyota без права на заставу

П’яна ДТП із двома жертвами: суд арештував водія Toyota без права на заставу

Укрінформ
Водію автомобіля Toyota, який у Києві на проспекті Шухевича 15 березня спричинив летальну ДТП, суд обрав безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на два місяці.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури.

“Шевченківський районний суд м. Києва у повному обсязі задовольнив клопотання Київської міської прокуратури та обрав безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці 29-річному водію, який в ніч на 15 березня спричинив ДТП із двома загиблими у Деснянському районі столиці”, - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Смертельна ДТП у Києві: водію Toyota повідомили про підозру

Як повідомляв Укрінформ, 29-річний чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, керуючи автомобілем Toyota Land Cruiser, протаранив автомобіль Skoda Favorit, який зупинився на червоний сигнал світлофора перед перехрестям. Внаслідок ДТП водій і пасажирка Skoda Favorit загинули на місці.

Дії 29-річного підозрюваного кваліфікували за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили загибель кількох осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-