Поліція перевіряє інформацію про замінування двох об’єктів у Голосіївському районі

Поліція перевіряє інформацію про замінування двох об’єктів у Голосіївському районі

Укрінформ
Поліція перевіряє інформацію про замінування двох об’єктів у Голосіївському районі - Голосіївського районного суду на вулиці Полковника Потєхіна та підприємства на вулиці Великій Васильківській.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба поліції Києва у Фейсбуці.

"Столичні поліцейські перевіряють інформацію про замінування двох об’єктів у Голосіївському районі. На місці працюють правоохоронці та інші профільні служби", - йдеться у повідомленні.

У пресслужбі зазначили, що сьогодні близько 10 години правоохоронці отримали інформацію про замінування Голосіївського районного суду на вулиці Полковника Потєхіна та підприємства на вулиці Великій Васильківській. За цими адресами виїхали поліцейські, співробітники вибухотехнічної служби та представники інших профільних служб.

Отримані відомості належним чином зареєстровані у Голосіївському управлінні поліції, після завершення перевірки інформації буде надана правова кваліфікація.

Читайте також: У Києві «замінували» дві центральні станції метро

Як повідомляв Укрінформ, раніше інформацію про замінування Голосіївського районного суду м. Києва підтвердили в СБУ. Вирішується питання про евакуацію працівників суду.

9 березня у столиці правоохоронці перевіряли інформації про нібито мінування торгового центру «Україна», і вона не підтвердилась.

Раніше, 4 березня, у Києві зачиняли на вхід та вихід станції метро «Університет» і «Хрещатик», а також пересадковий вузол на «Майдан Незалежності» через анонімний дзвінок про мінування. Вибухівки там не знайшли.

Під час перевірки двох станцій столичного метрополітену щодо інформації про ймовірне їх мінування було загалом евакуйовано понад 2000 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-