У Києві зростає кількість хворих з COVID-19, однак місця у лікарнях ще є – Кличко

У Києві зростає кількість хворих з COVID-19, однак місця у лікарнях ще є – Кличко

Укрінформ
Упродовж останнього тижня в столиці зростає кількість хворих на коронавірус та збільшилося число госпіталізованих пацієнтів.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це під час засідання Київради заявив Київський міський голова Віталій Кличко.

"Ми бачимо останній тиждень, в нашому місті знову зростає кількість хворих на коронавірус. Також збільшилося кількість госпіталізованих пацієнтів, зокрема, тих, хто перебуває у важкому стані, - сказав Кличко.

Він зауважив, що місць у лікарнях столиці наразі вистачає.

"Місто облаштувало понад 5 тисяч ліжок для лікування хворих на COVID-19. Більш як 80% з них обладнані подачею кисню", - нагадав він.

Читайте також: У Києві за минулу добу виявили 655 випадків коронавірусу, померли 25 хворих

Кличко також повідомив, що у столиці відкрили 71 пункт тестування в амбулаторних медзакладах столиці, де кияни, за направленням лікаря, можуть здати тест безкоштовно.

"Але нам не потрібно розслаблятися, бо вірус підступний, вірус мутує, і тому захист, здоров'я і життя киян залишається пріоритетом міської влади", - додав він.

Як повідомлялося, у столиці виявили за минулу добу 868 хворих на COVID-19, а підтверджених випадків захворювання на сьогодні вже 140 006.

В Україні за минулу добу, 3 березня, зафіксували 10 057 нових випадків COVID-19, померли 194 хворі. З початку пандемії на коронавірус захворіли 1 374 762 особи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-