У Києві посилили «снігові рейди» - перевіряють, як чистять вулиці

У Києві посилили «снігові рейди» - перевіряють, як чистять вулиці

Фото
Укрінформ
Станом на ранок 16 січня дороги та тротуари чистять 5018 комунальних працівників шляхово-експлуатаційних управлінь, житлово-комунального господарства та управлінь зелених насаджень.

Водночас за день внесли 1062 приписи підприємствам, установам та організаціям за несвоєчасне очищення балансових територій від снігу. Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба КМДА.

"До робіт залучено 468 одиниць снігоприбиральної техніки, використано 3349 тонн посипального матеріалу", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, столичні інспектори працюють у посиленому режимі. Тим підприємствам, установам та організаціям, що несвоєчасно звільняють балансові території від снігу, за останню добу інспектори внесли 1062 приписи.

Зимові пейзажі Києва / Фото: Євген Котенко, Укрінформ

Читайте також: На час локдауну у Києві на 10% скоротили кількість транспорту

«Усього за день було внесено 1062 приписи підприємствам, установам та організаціям за несвоєчасне очищення балансових територій від снігу. Також інспектори склали 127 протоколів на керівників підприємств, які знехтували приписом та не виконали вимоги», – поінформував в. о. директора Департаменту міського благоустрою Тимур Ткаченко.

Він закликав керівників підприємств, установ та організацій сумлінно ставитись до вимог Правил благоустрою у частині очищення від снігу територій, за які вони відповідають.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-