Загибель працівниці посольства США: міжнародна група продовжує розслідування у Києві

Загибель працівниці посольства США: міжнародна група продовжує розслідування у Києві

Укрінформ
Досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо смерті працівниці посольства США у Києві ще триває.

Про це очільник поліції Києва Андрій Крищенко сказав в інтерв'ю “РБК-Україна”, передає Укрінформ.

“Проводиться ще слідство, рішення по справі не прийнято. У нас немає ще остаточних висновків судово-медичної експертизи, і враховуючи, що вона дипломат іноземної держави, в цьому процесі була задіяна міжнародна комісія. Перевіряється багато відео та інших речей, ми співпрацюємо із дипломатичною установою, вони нам передають багато інформації”, - поінформував Крищенко.

Читайте також: Поліція може обмежити вхід на Софійську площу під час новорічних свят

Як повідомлялося, 30 вересня у Києві в лікарню госпіталізували співробітницю посольства США з травмою голови, яку знайшли на вулиці Толбухіна, згодом вона померла.

Пізніше посольство США у Києві повідомило, що працює з українськими органами влади для встановлення обставин смерті своєї співробітниці.

1 жовтня в Офісі Президента повідомили, що станом на той момент розглядалися версії як навмисного вбивства, так і нещасного випадку.

Читайте також: Банкова: є дві версії загибелі співробітниці посольства США у Києві

24 листопада ЗМІ повідомили, що характер травм, які отримала співробітниця посольства США, тіло якої було знайдено на залізничних коліях в Києві, не свідчить про те, що її вбили, але причина загибелі жінки буде відома тільки після отримання висновків експертизи, яка проводиться.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-