Всі працівники шкіл і садочків вчасно отримали зарплату – КМДА

Всі працівники шкіл і садочків вчасно отримали зарплату – КМДА

Укрінформ
Усі київські вчителі, вихователі та працівники закладів освіти своєчасно отримали заробітну плату, і так буде й надалі.

Про це заявив заступник голови Київської міської державної адміністрації Валентин Мондриївський, повідомляє КМДА у Facebook.

"Попри важку епідемічну ситуацію та обмежувальні заходи, що були запроваджені в місті, усі столичні працівники шкіл і дитсадочків отримали заробітну плату... Я хочу запевнити, що й надалі всі працівники київських шкіл та садочків можуть бути впевненими у своєчасній виплаті заробітної плати", – зазначив Мондриївський.

За його словами, освітній процес для столичних дітей триває в дистанційному режимі, а телеуроки на телеканалі "Київ" щодня набирають популярності.

Посадовець також повідомив, що педагоги, які атестуються у 2019/2020 навчальному році, отримають електронні свідоцтва про підвищення кваліфікації.

Читайте також: Школи та садочки Києва відключать від опалення

Як повідомлялося, з 12 березня в Україні на карантин закрито навчальні й торгівельні заклади, крім продуктових магазинів, аптек, автозаправок і банків. Зупинено роботу метрополітенів у Києві, Харкові та Дніпрі, припинено міжміське й міжобласне автомобільне, залізничне та авіасполучення.

14 березня Кабінет міністрів ухвалив рішення про тимчасову заборону в'їзду в Україну іноземців та закрив міжнародне пасажирське сполучення. А з 17 березня закриті пункти пропуску через державний кордон України для авіаційного, залізничного та автобусного сполучення.

25 березня уряд запровадив на всій території України режим надзвичайної ситуації до 24 квітня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-