Стала відома можлива причина пожежі у будівлі МКМС

Стала відома можлива причина пожежі у будівлі МКМС

Фото
Укрінформ
За попередньою інформацією, причиною пожежі у адмінбудівлі Міністерства культури, молоді і спорту стала несправність проводки.

Про це повідомляє пресслужба Національної гвардії у Facebook.

"За попередньою інформацією, причиною пожежі стала несправність проводки, що і спричинило задимлення будівлі", - йдеться у повідомленні.

Уточнюється, що 27 січня о 10:14 у Шевченківському районі столиці в триповерховій будівлі Міністерства культури, молоді та спорту виникло задимлення, унаслідок займання у підвальному приміщенні споруди.

Читайте також: У будівлі колишнього Мінкульту сталася пожежа

На той момент, як зазначається, у будівлі міністерства чергували військовослужбовці 22-ї бригади охорони дипломатичних представництв та консульських установ іноземних держав НГУ, які й викликали рятувальників та карети швидкої допомоги на місце пригоди.

Наголошується, що до приїзду рятувальників нацгвардійці змогли евакуювати 220 осіб персоналу, який знаходився в будівлі.

Як повідомлялося, у приміщенні Міністерства культури, молоді та спорту на вул. Франка сталася пожежа. Задимлення на третьому поверсі виникло через займання у підвальному приміщенні будівлі.

Фото: Нацгвардія

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-