Хрещатик відкриють для авто на вихідні під час новорічних свят

Хрещатик відкриють для авто на вихідні під час новорічних свят

Укрінформ
Рух транспорту Хрещатиком відкрито у вихідні та святкові дні до закінчення новорічно-різдвяних святкувань на Софійській площі.

Про це повідомляє пресслужба КМДА.

"Від початку грудня дозволено рух транспорту вулицею Хрещатик щосуботи, щонеділі, у святкові та неробочі дні. Це пов’язано з обмеженнями руху транспорту уздовж Володимирського проїзду на час підготовки та святкування Нового року та Різдва", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, із 25 листопада до 26 січня 2020 року обмежено рух транспорту вздовж Володимирського проїзду правої смуги у напрямку руху до Михайлівської площі. Також заборонено рух усіх видів транспорту вздовж Володимирського проїзду (від вулиці Малої Житомирської до Михайлівської площі).

Читайте також: В Яремче відпочинок на зимові свята бронюють жвавіше, ніж торік

Як повідомлялося, з 14 грудня 2019 року до 12 січня 2020 року зимові розваги триватимуть на Софійській площі, Володимирському проїзді (від Михайлівської площі до перетину з вулицею Алли Тарасової), проїжджій частині Володимирського проїзду навпроти будинку № 5.

Під час святкувань обмежуватимуть рух міського транспорту в центрі столиці також 19 грудня, 24 грудня, 31 грудня, 1 січня та 7 січня.

Офіційне святкування Нового року та Різдва на Софійській та Контрактовій площах триватиме із 14 грудня до 19 січня. Наразі на локаціях триває підготовка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-