Підрив відділення Ощадбанку: затриманим

Підрив відділення Ощадбанку: затриманим "світить" до 10 років

Фото
Укрінформ
Затриманим за підозрою у пограбуванні та підриві відділення Ощадбанку у Києві загрожує до десяти років позбавлення волі.

Про це повідомили у відділі комунікації столичної поліції.

“Розпочато кримінальні провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) та ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Затриманим оголошено про підозру у скоєнні злочинів, готуються матеріали для обрання запобіжного заходу. Їм загрожує до десяти років позбавлення волі”, - йдеться в повідомленні.

Як поінформував начальник поліції Києва Андрій Крищенко, затриманими є 39-річний іноземець та 33-річний киянин.

“В результаті злагоджених дій правоохоронці затримали двох осіб, які обґрунтовано підозрюються в скоєнні цього злочину. Це - 39-річний іноземець і 33-річний киянин, раніше судимий за зберігання наркотиків", - зазначив він.

За місцем їх мешкання правоохоронці провели обшуки та вилучили речові докази, підкреслили в поліції. На даний час розслідування триває.

Читайте також: Підрив відділення Ощадбанку: підозрюваних затримали

Як повідомлялося, в ніч на 30 листопада у Дніпровському районі Києва двоє невідомих підірвали відділення Ощадбанку та викрали близько 250 тисяч гривень. Правоохоронці менш ніж за добу затримали підозрюваних.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-