У Києві легковик зіткнувся з маршруткою: двоє загиблих, восьмеро постраждалих

У Києві легковик зіткнувся з маршруткою: двоє загиблих, восьмеро постраждалих

Фото
Укрінформ
У Києві поліцейські встановлюють обставини смертельної автопригоди, у результаті якої двоє людей загинули та восьмеро поранені.

Про це повідомляє пресслужба столичної поліції у Facebook.

"На смузі зустрічного руху відбулось зіткнення двох автомобілів. Внаслідок ДТП загинуло двоє осіб, ще вісім отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості. Потерпілих госпіталізували у лікарню. Розпочато кримінальне провадження", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, ДТП сталася на вулиці Зодчих у Святошинському районі столиці.

Читайте також: У ДТП під Вінницею загинула одна людина, ще троє постраждали

Попередньо поліцейські встановили, що водій, керуючи автомобілем Toyota, рухався по проїжджій частині на вулиці Зодчих. Не впоравшись з керуванням, він виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з мікроавтобусом Mercedes.

Повідомляється,що у результаті автопригоди 25-річний водій та 21-річний пасажир Toyota загинули на місці, а трьох інших його пасажирів 1997, 1996, 1998 років народження госпіталізували. Крім цього, постраждало ще п’ять осіб: 46-річний водій мікроавтобуса Mercedes та четверо пасажирів - 1951, 1956, 1957 та 1964 років народження, яких з травами різного ступеню тяжкості доставили у лікарню.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Наразі правоохоронці проводять необхідні слідчі дії. Призначено ряд відповідних експертиз для встановлення усіх обставин події.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-