У масштабній ДТП на Кільцевій загинули троє людей

У масштабній ДТП на Кільцевій загинули троє людей

Фото, відео
Укрінформ
Дорожньо-транспортна пригода з трьома загиблими сталася в понеділок вранці на Кільцевій дорозі у Києві.

Про це повідомляє Київ оперативний у Facebook.

"Масштабна смертельна ДТП сталася на Кільцевій, неподалік повороту на Стеценка. За попередньою інформацією, внаслідок аварії загинуло три особи", - йдеться у повідомленні.

Поліція встановлює обставини аварії. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва у Facebook.

"Внаслідок зіткнення двох автівок - BMW та Audi - двоє осіб загинуло, а ще двоє госпіталізовані з тяжкими травмами. Поліцейські встановлюють механізм і причини аварії. На місці події працюють екіпажі патрульних та слідчо-оперативна група з розслідування ДТП столичного главку", - йдеться у повідомленні.

За попередньою інформацією, водій Audi, не впоравшись із керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де здійснив зіткнення із BMW.

"У результаті автопригоди водій Audi та пасажир, що сидів на передньому сидінні, загинули на місці, ще двоє пасажирів авто госпіталізовані до реанімаційного відділення", - повідомили у поліції.

Читайте також: ДТП з автобусом на Хмельниччині: кількість постраждалих зросла до 13

Слідчі столичної поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Фото: Facebook поліції Києва

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-