Стало відомо, коли будинки киян підключать до тепла

Стало відомо, коли будинки киян підключать до тепла

Укрінформ
Столична влада розпочне запуск тепла у житлові будинки з 25 жовтня.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко в ефірі “Радіо Київ”, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Наступний тиждень буде вже холодний. І ми післязавтра запускаємо систему опалення. Хочу попередити, що наша система центрального опалення найбільша в Європі, і для того, щоб почала працювати на всю потужність, нам потрібно десь 10 днів. Але післязавтра, 25 жовтня, вже починаємо опалювальний сезон”, - сказав Кличко.

Читайте також: Влада звітує про готовність країни до зими. Але є винятки

Водночас він наголосив, що місто підготовлене до опалювального сезону.

“Зокрема комунальне підприємство “Київтеплоенерго” вже замінило понад 80 кілометрів зношених тепломереж і роботи далі продовжуються. У спадок нам залишилося понад 20 тисяч кілометрів тепломереж, які потребують ремонту. Тим не менше, ми робимо ремонти зношених мереж. Гарантувати те, що поривів не буде я не можу, бо в спадок така система дісталася, і ми робимо все, щоб відремонтувати обладнання. Зараз підписані договори на закупівлю газу з “Нафтогазом”, тобто до опалювального сезону ми готові”, - зазначив Кличко.

Як повідомляв Укрінформ, 30 вересня за індивідуальними заявками розпочалося підключення теплопостачання до лікарень, шкіл, дитячих садків та інших закладів соціальної сфери Києва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-