Опалювальний сезон у Києві може розпочатися раніше

Опалювальний сезон у Києві може розпочатися раніше

Укрінформ
Опалювальний сезон для киян може початися раніше, зважаючи на погодні умови. Міська влада робить усе необхідне для вчасного підключення тепла киянам.
Про це повідомляє пресслужба КМДА з посиланням на мера столиці Віталія Кличка.

"Міська влада робить усе необхідне, аби процес запуску системи теплопостачання відбувся в належний термін і без збоїв. Мер також припустив, що опалювальний сезон може початися раніше, зважаючи на погодні умови – якщо середньодобова температура буде нижчою, ніж 8 градусів тепла", - йдеться у повідомленні.

Віталій Кличко також звернув увагу на те, що певні особи проводять деструктивну діяльність, блокуючи роботу Київради.

«Наприклад, сьогодні депутати Київради мали б вирішувати вкрай важливі для міста питання. Це і формування бюджету на наступний рік. І підготовка до опалювального сезону та багато інших. До недавніх пір Київрада ефективно працювала. Але сьогодні певні особи, зацікавлені в дестабілізації ситуації в столиці, заблокували роботу Київради. І вона не збирається. Депутатам дзвонять, погрожують, залякують - аби вони не ходили на засідання. Тому, якщо в нас будуть проблеми із запуском тепла, кияни мають спитати у своїх депутатів: чому так сталося і чому вони не збиралися на засідання, ігноруючи вирішення гострих питань життєзабезпечення міста», – заявив Кличко.

Читайте також: Київ на 97% готовий до запуску тепла

Як повідомляв Укрінформ, засідання Київради 12 вересня не відбулося через відсутність кворуму. Під час консультацій усі голови фракцій Київради домовилися продовжити роботу 19 вересня. Проте станом на 10.40 четверга у залі Київради зареєструвалося 38 депутатів, в той час як для кворуму потрібен 61 депутат (загальна чисельність депутатів Київради 120). Тоді міський голова Києва Віталій Кличко звернувся до Верховної Ради щодо розпуску Київради 8 скликання і призначення дострокових виборів у столиці.

Як повідомлялося, Кабінет міністрів України погодив звільнення Віталія Кличка з посади голови Київської міської державної адміністрації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-