У Києві нагородили найсильніших рятувальників

У Києві нагородили найсильніших рятувальників

Фото
Укрінформ
Найсильніших рятувальників з України, Білорусії, Польщі та Литви нагородили в неділю у Києві. Всього у Міжнародних змаганнях «Найсильніший пожежний-рятувальник» взяло участь 143 особи.

Про це повідомляє ДСНС.

"Протягом 20-го та 21-го вересня на столичному Хрещатику кияни та гості міста стали свідками захопливої боротьби між командами рятувальників зі всієї України та команд з Білорусії, Польщі та Литви.

Нагадаємо, що до столиці прибули 21 команда зі всієї України, Білорусії, Польщі та Литви. Найсильніших визначали у 4-х категоріях: індивідуальні забіги, командні естафети, тандеми та тандеми mix (чоловік, жінка)", - йдеться у повідомленні.

Також було нагороджено почесними медалями 8 дівчат, котрі зуміли пройти всю дистанцію.

Завдяки глядацьким симпатіям, було відзначено Ростислава Бельмаса в номінації «Воля до перемоги», як найдосвідченішого учасника змагань (Україна м.Дніпро, 53 роки).

"Впродовж 2-х днів на гостей заходу чекало безліч сюрпризів та незабутніх емоцій. А головне — видовищне шоу від професіональних вогнеборців. Крім того, усі присутні мали можливість на власні очі побачити в яких умовах шліфується сила, витривалість та вправність пожежників-рятувальників!", - йдеться у повідомленні.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-