"Мінер" мосту Метро просить вибачення у киян

Відео
Укрінформ
Олексій Белько, який погрожував підірвати міст у Києві, не мав наміру це робити, він хотів лише привернути увагу до своїх проблем.

Про це сказала на брифінгу міністр у справах ветеранів і тимчасово окупованих територій Оксана Коляда, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Олексій просить вибачення перед всіма, зокрема, перед жителями міста Києва за ті незручності, які вони мали вчора. Він повідомив, що не мав наміру підривати міст. Все, що він хотів, це привернути до себе увагу. Він потребував уваги”, - сказала вона.

Коляда зауважила, що завдання міністерства - забезпечити, щоб ветерани не були позбавлені уваги. За її словами, Белько каже, що він не міг влаштуватись на роботу, були проблеми фінансові.

Міністр зазначила, що у нього також були негаразди з дівчиною. З цих усіх причин сталася така ситуація.

Як повідомляв Укрінформ, 18 вересня рух на мосту Метро у Києві заблокував чоловік. Він розстріляв поліцейський дрон і погрожував підірвати міст. Поліція на 4 години перекрила рух автомобілів і потягів метро по мосту.

Читайте також: У метро розповіли про наслідки вчорашнього транспортного колапсу

Чоловіка затримали. Ним виявився колишній учасник АТО 42-річний Олексій Белько, виходець з анексованого Криму.

У зв’язку з блокуванням мосту Метро чоловіком, у Києві був ускладнений рух транспорту. Зокрема, у метрополітені рух на червоній лінії здійснювався в напрямку від станції "Академмістечко" до "Хрещатика" і в зворотньому напрямку та від станції "Дарниця" до станції "Лісова". Станції "Арсенальна", "Дніпро", "Гідропарк" та "Лівобережна" були закриті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-