Брати Клички поспілкувалися у Берліні з німецькими політиками

Брати Клички поспілкувалися у Берліні з німецькими політиками

Укрінформ
Мер Києва Віталій Кличко та його брат Володимир відвідали в Берліні захід «Bild100», де поспілкувалися з німецькими політиками.

Про це повідомляє пресслужба КМДА.

«Ми говорили про ті виклики, які постали перед Україною і перед Європою, про політичну ситуацію в Україні, про підтримку наших європейських партнерів та друзів. Переконаний, питання України не повинне відійти на другий план серед пріоритетів європейської політики. Але Україна має теж докладати чимало зусиль як задля реформування своєї держави, так і в міжнародній діяльності. Ми з Володимиром робимо все і використовуємо будь-які можливості, аби наші європейські й американські партнери підтримували Україну і допомагали їй», – підкреслив Віталій Кличко.

Читайте також: Володимир Кличко взяв участь в освітньому проекті ООН

Зазначається, що мер Києва поспілкувався з лідером партії Християнсько-демократичний союз Аннегрет Крамп-Карренбауер, міністром закордонних справ Німеччини Хайко Маасом, спеціальним радником президента Єврокомісії з питань України Елмаром Броком.

Як інформує КМДА, захід «Bild100» влаштовує найбільша і впливова в Німеччині щоденна ілюстрована газета «Bild».На щорічний захід запрошують найвпливовіших політиків, науковців, діячів культури і мистецтва, громадських діячів не тільки Німеччини, а й інших країн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-