Наприкінці вересня у Києві пройде виставка електроніки

Наприкінці вересня у Києві пройде виставка електроніки

Укрінформ
28-29 вересня 2019 року в місті Києві відбудеться виставка електроніки, електротехніки, іграшок, електротранспорту.

Про це Укрінформу повідомили в оргкомітеті заходу.

"На стендах СЕЕ 2019 проходитимуть демонстрації та тестування продуктів і рішень для бізнесу з системної інтеграції, консумерської електроніки; техніки для дому та побутової техніки. CEE Games 2019 буде цілком присвячено геймінгу", - йдеться в повідомленні.

Цього року захід буде вперше розділений на дві частини за спеціалізаціями – СЕЕ та CEE Games, які зберуть понад 100 лідерів світового ринку з різних галузей і бізнес-напрямків.

У програмі CEE будуть представлені:

- споживча (консумерська) електроніка – найбільша територія трендових рішень, найновіші моделі смартфонів/ноутбуків, сучасні мережеві рішення та спілкування з представниками виробників;

- електротехніка для дому – величезний асортимент товарів та аксесуарів для дому, побутова техніка всіх категорій, телевізори, а також аудіотехніка;

- електротранспорт – спеціально обладнаний простір для тестування сучасного електротранспорту: гіроскутерів, гіробордів, сігвеїв та моноколіс;

- Системна інтеграція – загальна зона консолідованих і брендових рішень 30 найвідоміших виробників мережевого та серверного обладнання.

Читайте також: Google офіційно представила Android 10

У межах CEE Games відбудуться комп’ютерні та консольні ігри; популярні ігри на найсучаснішому устаткуванні провідних геймерських брендів, зокрема – одними з перших зіграти в FIFA 20; локальні ігрові турніри – CS GO (1 × 1) та (2 × 2) та Fortnite, які будуть проходити без попередньої реєстрації, участь може взяти будь-хто.

Нагадаємо, CEE – наймасштабніша в Україні виставка електроніки, електротехніки, іграшок, електротранспорту тощо, яка проходить з 2006 року.

Фото: keddr.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-