Кличко прокоментував застілля зі Столаром

Кличко прокоментував застілля зі Столаром

Відео
Укрінформ
Київський міський голова Віталій Кличко заявив, що не має жодних відносив із забудовником Вадимом Столаром, а всі рішення щодо Києва та Київської міської державної адміністрації приймаються у його кабінеті, а не за межами.

Про це Кличко сказав під час брифінгу в середу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Перше. Всі чутки, що рішення що стосуються мерії, КМДА, приймаються десь - це тільки чутки. Всі рішення приймаються в моєму кабінеті. І я, як мер міста, несу відповідальність за прийняття всіх рішень. Це перше. По-друге - все те, що відбувається з будівництвом... Ми розуміємо, що багато речей, які нам дісталися у спадок, і багато документів, яким ще більше 10 років... І в цьому напрямку в нас тільки один шлях - звертатися до суду щодо містобудівних вимог, які були видані ще в старі часи”, - заявив Кличко.

Водночас журналіст під час брифінгу попросив столичного мера прокоментувати розповсюджене в мережі Інтернет відео, на якому він говорить тост на честь забудовника Вадима Столара.

Читайте також: Кличко: Буду балотуватись на наступних виборах

"Не таємниця, що я дуже часто буваю на різних подіях, де мене запрошують, вітаю людей, я публічна особа і нічого в цьому кримінального не бачу", - відреагував Кличко.

Окрім того, мер Києва заперечив будь-які відносини зі Столаром. "У мене ніяких відносин нема. Я знайомий з багатьма бізнесменами, зі всіма політиками в Україні і, знаходячись з політиками, я спілкуюся з усіма", - відповів Кличко на прохання журналіста прокоментувати відносини зі Столаром.

Читайте також: Кабмін погодив звільнення Кличка з посади голови КМДА

Як повідомляв Укрінформ, у середу, 4 вересня, новий Кабмін погодив звільнення Віталія Кличка з посади голови Київської міської державної адміністрації і звернувся з відповідним поданням до Офісу Президента.

Прем’єр-міністр Олексій Гончарук висловив думку, що мера столиці Кличка потрібно "підсилити" порядним і сильним головою КМДА.

"Я б із задоволенням звільнив не Кличка, а пана Столара, але формальної посади у цієї людини немає, тому це зробити було неможливо. Але в мене немає жодних сумнівів, що в Києві не припинилася корупційна практика і в Києві досі існують групи впливу, які досить сильно впливають на діяльність адміністрації. Тому я думаю, що якщо підсилити пана Кличка сильним головою адміністрації, менеджером, який би був здатний опиратися групам впливу, то це гарно відіб'ється на інтересах пересічних киян", - заявив Гончарук.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-