У Києві в серпні відкриють стадіон «Русанівець» - Кличко

У Києві в серпні відкриють стадіон «Русанівець» - Кличко

Фото
Укрінформ
Мер Києва Віталій Кличко оглянув, як реконструюють стадіон «Русанівець» у Дніпровському районі столиці та поспілкувався з мешканцями мікрорайону.

Як повідомляє пресслужба КМДА, завершити роботи і відкрити оновлений стадіон планують вже невдовзі.

«Цей стадіон хотіли забудувати, як хотіли забудувати і стадіон «Спартак». Ми його відстояли. І зараз вкладаємо кошти, щоб наші діти мали можливість займатися спортом. Такі об’єкти вкрай важливі для нашого міста. Минулого року ми розпочали реконструкцію «Русанівця» і невдовзі його відкриємо», – сказав Кличко.

Як зазначається, колись на цьому стадіоні відбувалися футбольні матчі міського рівня. Але з часом він зруйнувався, стояв занедбаним і непридатним для занять спортом.

За словами мера Києва, «Русанівець» стане новою тренувальною базою для легкоатлетів і місцем занять спортом для жителів району та киян.

У Києві в серпні відкриють стадіон «Русанівець» - Кличко / Фото : http://kiev.klichko.org

Зокрема, проєкт реконструкції стадіону включає в себе: повне оновлення футбольного поля з круговими біговими доріжками та спортивними майданчиками (сектор для стрибків з жердиною, сектор для стрибків у висоту, сектор для штовхання ядра); будівництво адміністративно-побутового павільйону з роздягальними, душовими, кімнатою для арбітрів та медичним пунктом; влаштування трибун з навісом на 480 місць; встановлення інформаційного електронного табло.

Читайте також: На проспекті Бандери стартував капремонт: що змінить реконструкція

Також буде на оновленому стадіоні сучасне освітлення для футбольного поля та території стадіону, система відеоспостереження, охоронна сигналізація і системи протипожежного захисту та контролю доступу. Встановлять і сучасне спортивне обладнання.

Завершити роботи та відкрити стадіон планують у серпні 2019 року.

Також вже цієї осені завершать реконструкцію легкоатлетичного манежу Київської міської школи вищої спортивної майстерності на проспекті Павла Тичини, 18.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-