На заводі

На заводі "Кузня на Рибальському" у Києві горить корабель

Фото
Укрінформ
У Києві на суднобудівному заводі "Кузня на Рибальському" виникла пожежа на кораблі, який перебуває там на ремонті.
Про це повідомила Укрінформу речниця Державної служби з надзвичайних ситуацій Світлана Водолага.

"На пришвартованому кораблі, який знаходиться на ремонтних роботах, виникла пожежа у трюмі. Повідомлення надійшло о 9:24 ранку, о 10:33 пожежу на площі 100 кв. метрів було локалізовано. Чекаємо повну ліквідацію", - зазначила вона.

Як повідомляє ГУ ДСНС України у м. Києві, пожежа виникла на вулиці Електриків, 29-а. За даними ДСНС, попередньо на кораблі проводилися зварювальні роботи.

До гасіння пожежі було залучено 4 одиниці основної та спеціальної техніки, а також 20 чоловік особового складу Київського гарнізону.

Загиблих та травмованих немає. Причина виникнення пожежі наразі з’ясовується.

Читайте також: У Львові знову підпалили “Альфа-банк”, тепер - у самому центрі

Як повідомляв Укрінформ, завод "Кузня на Рибальському" належав екс-президенту Петру Порошенку. Його акції було передано в закритий недиверсифікований корпоративний інвестиційний фонд "Прайм ессетс кепітал". Наприкінці вересня 2018 року завод оголосив про початок процесу зміни власника.

Завод "Кузня на Рибальському" є одним із найстаріших підприємств Києва - він був заснований у 1862 році як механічне підприємство зі сталеливарним виробництвом, а у 1928 році завод зайнявся суднобудуванням.

Фото: kyiv.dsns.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-