У Києві опублікували графік поливу скверів та парків

У Києві опублікували графік поливу скверів та парків

Укрінформ
Київзеленбуд опублікував графік поливу зелених насаджень Києва.

Про це повідомляє прес-служба КО "Київзеленбуд".

"Шановні кияни! Щонедільно ми публікуватимемо графіки поливу зелених насаджень міста. Тепер ви можете відслідковувати якість та частоту поливу і за необхідності повідомляти нам про випадки неякісного поливу або його відсутності у вказані день та місце", - йдеться у повідомленні.

Так, відповідно до графіка поливу, 28 травня планується полив парку по вул.Кіото (від вул.Братиславська до вул.Мурманська), Паркова зона "Пам'яті жертв Чорнобиля", просп. Воз'єднання (дерева, квітники), міський сад у Печерському районі, сквери на Контрактовій, Сагайдачного, парк "Юність" та інші.

Читайте також: Через пошкодження "мосту Кличка" відкрили справу

Крім цього, у "Київзеленбуді" опублікували графік покосу газонів у столиці.

"Щоб Київ виглядав охайно та доглянуто, ми косимо газони. І кожного тижня ми будемо оприлюднювати новий графік покосів, аби всі бажаючі могли відслідковувати цей процес. А якщо раптом ви не побачите косаря у вказаний день на локації зазначеній в графіку, повідомляйте нам про це у фейсбук", - зауважили у Київзеленбуді.

Як повідомлялось, протягом нинішнього року у Києві запланований капітальний ремонт 90 парків та скверів. На ці потреби місто спрямовує більше 500 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-