Центр Києва перекрили через

Центр Києва перекрили через "Пробіг під каштанами"

Укрінформ
У неділю, 26 травня, у Києві проходить традиційний, 27-ий благодійний "Пробіг під каштанами", за маршрутом якого у центрі столиці перекрито рух транспорту.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Зокрема, з 08:00 до 15:00 перекрито рух транспорту за маршрутом: майдан Незалежності – вулиця Хрещатик – площа Льва Толстого – вулиця Велика Васильківська – розворот на вулиці Діловій – вулиця Велика Васильківська – площа Льва Толстого – вулиця Хрещатик – майдан Незалежності.

Окрім того,до 20.00 заборонено рух усіх видів транспорту під час монтажу та демонтажу сценічних конструкцій на вулиці Хрещатик (від Алеї Героїв Небесної сотні до вулиці Богдана Хмельницького).

Читайте також: У Києві відкрили "скляний" пішохідний міст

У межах пробігу відбудеться сім стартів: «Пробіг у ходунках» (для малюків 9-14 місяців, які роблять перші кроки), дитячий пробіг із дитячими візками, спортивний пробіг (для професійних спортсменів і учасників зі спеціальною спортивною підготовкою), пробіг мужніх (для осіб із фізичними обмеженнями, які долають дистанцію у візках чи за допомогою милиць, палиць, ціпків), «Пробіг із собакою», «Пробіг наосліп» і благодійний пробіг (для осіб без спеціальної спортивної підготовки, а також команд-учасниць).

Зібрані кошти буде направлено для оплати електрофізіологічної кардіонавігаційної системи EnSite™, придбаної для Центру дитячої кардіології і кардіохірургії МОЗ України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-