У Києві святкують День Європи

У Києві святкують День Європи

Фото
Укрінформ
Голова представництва Євросоюзу в Україні Х'юґ Мінгареллі офіційно відкрив у Києві заходи, приурочені до Дня Європи.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Для мене велика честь сьогодні брати участь у цьому заході в день відкритих дверей біля Консультативної місії ЄС. Вважаю такий захід дуже корисним і важливим для того, щоб донести до людей, що таке ЄС і яким чином ми підтримуємо цей перехідний період для України. ...Ми також маємо пояснити (українцям - ред.), які конкретні переваги принесе наближення України до ЄС», - сказав європейський дипломат.

Він зазначив, що Консультативна місія є одним з центральних елементів діяльності Євросоюзу в Україні. Ця організація надає підтримку державним органам України у послідовному реформуванні сектору цивільної безпеки, що безпосередньо відповідає очікуванням українських громадян.

Святкування Дня Європи на Михайлівській площі / Фото: Юлія Овсяннікова, Укрінформ

Сьогоднішні заходи дадуть змогу більше дізнатися про спільну діяльність країн ЄС та України в сфері реформування правоохоронної системи України. За словами Мінгареллі, під час заходу кожен зможе долучитися до цікавих заходів: прикордонники продемонструють службових собак; виступить оркестр та барабанщиці Академії МВС; патрульна поліція розповість про безпеку на дорозі; співробітники поліції діалогу і слідчі країн ЄС та України розкажуть про свою роботу.

Читайте також: Україна сьогодні відзначає День Європи

Крім того, на окремому стенді можна буде більше дізнатися про вакансії в Місії.

Усі урочисті заходи відбудуться на Михайлівській площі, де посольства різних держав представлять інформацію про свої країни, а на головній сцені виступатимуть творчі колективи з-за кордону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-